Fotograaf: Sebastiaan Rodenhuis

Workshop desembrood bakken

 

Wil je leren hoe je zelf het perfecte desembrood kunt bakken? Onze desembrood workshop biedt de ideale gelegenheid om deze ambachtelijke vaardigheid te leren.

Tijdens de workshop desembrood bakken leer je hoe je je eigen desemstarter moet onderhouden en gebruiken om het heerlijkste brood te bakken.

Je krijgt niet alleen praktische tips en trucs voor het mengen en kneden van het deeg, maar ook voor het vormen en bakken van het brood. Je leert over de verschillende soorten meel en deegconsistenties die nodig zijn voor het maken van het perfecte desembrood.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met jouw eigen zelfgemaakte (nog af te bakken) desembrood in een rijsmandje, een desemstarter en een door jou gebakken brood. En je neemt natuurlijk de kennis en vaardigheden mee om thuis opnieuw een heerlijk desembrood te bakken.

 

Belangrijke informatie over de workshop

  • De kosten van de workshop zijn € 100,-- per persoon (maximaal 4 personen per workshop)
  • De workshop is mogelijk op maandag t/m donderdag en de workshop wordt gegeven bij Berkenstein bakt, Oude Weg 22 in Ter Apel
  • De workshop begint om 10:00 uur en eindigt rond 15:00 uur. Je krijgt een heerlijke lunch en onbeperkt koffie en thee tijdens de workshop
  • Een week voor de workshop ontvang je nog een email met de laatste informatie

 

Dus waar wacht je nog op?

Neem contact met ons op via mail (info@berkensteinbakt.nl) of telefoon (06 1666 9609) om de workshop te plannen.